Υπηρεσίες

ΥγραέριοΗ CLIMACO αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου για θέρμανση σε παντός είδους υποστατικά. Η μακρόχρονη πείρα της εταιρίας την καθιστά πρωτοπόρα στο τομέα αυτό και αποτελεί εγγύηση ποϊοτικής εξυπηρέτησης. Πριν από κάθε εγκατάσταση φροντίζουμε να βρίσκουμε τις πιο σωστές και οικονομικές λύσεις που θα ικανοποϊούν πλήρως τις εξειδικευμένες ανάγκες του πελάτη. Η CLIMACO και οι συνεργάτες της σ’όλη τη Κύπρο μπορούν να σας εξασφαλίσουν απρόσκοπτη παροχή υγραερίου 24 ώρες το 24ώρο όπου κι αν βρίσκεστε. Η CLIMACO προσφέρει μηχανήματα καύσης υγραερίου, λέβητες, θερμοσίφωνες, ταχύθερμα, συστήματα ανίχνευσης υγραερίου και εξειδικευμένα εξαρτήματα και υλικά για δεξαμενές και δίκτυα υγραερίου.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε σε PDF τον Κυπριακό Κώδικα Πρακτικής για τις εγκαταστάσεις υγραερίου.


δείτε περισσότερα

Θέρμανση με αέριο

Vaillant


Η Vaillant παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στον τομέα των επιτοίχιων λεβήτων: τη σειρά ΤΕC. Πρόκειται για σύγχρονους, συμπαγείς, σύμπακτους, επιτοίχιους λέβητες αερίου που είναι κατάλληλοι τόσο για νεόδμητα όσο και τον εκσυγχρονισμό παλαιότερων κτιρίων. Σύμφωνα με τις παραδόσεις ποιότητάς μας και τελειότητας, αυτή η νέα σειρά των ποιοτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζεται αποκλειστικά στη Γερμανία στον εργοστάσιο παραγωγής μας μέσα στην πόλη Remscheid, όπου ο Johann Vaillant ίδρυσε την επιχείρηση πριν από περισσότερο από 130 έτη. Από τότε η Vaillant αναπτύσσει και βελτιώνει διαρκώς λύσεις θέρμανσης κομμένες και ραμένες στα μέτρα των πολύτιμων πελατών μας. Είναι ο σημαντικότερος στόχος μας να βελτιώσουμε με τις καινοτομίες μας την άνεσή σας μέσα στο σπίτι σας.


δείτε περισσότερα

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Rehau


Όλα τα συστήματα της REHAU έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις σκληρές συνθήκες της οικοδομής . Από την εφαρμογή στην πράξη. Όλα τα εξαρτήματα τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα, ανεξάρτητα από το σύστημα που θα επιλέξετε, και προσφέρουν στον ιδιοκτήτη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα. Η REHAU δεν προσφέρει στους συνεργάτες μόνον έξυπνες κατασκευαστικές λύσεις . Μέσα από μια σειρά υποστηρικτικών υλικών-παροχών ενισχύει τη θέση σας στον καθημερινό ανταγωνισμό. Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε σε PDF την τεχνική οδηγία για ενδοδαπέδια θέρμανση.


δείτε περισσότερα

Σόμπες Αερίου

terrasSchwank


Ζεστοί και αναπαυτικοί εξωτερικοί χώροι με καθίσματα σημαίνει περισσότεροι πελάτες. Αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερη κατανάλωση φαγητού και ποτού, συνεπώς καλύτερες πωλήσεις και μεγαλύτερο κέρδος. Η επένδυση στους θερμαντήρες terrasSchwank και το κόστος λειτουργίας των επιστρέφεται με 2 μήνες λειτουργία. Επιπλέον το προφίλ της επιχείρησης ανεβαίνει σημαντικά και προσελκύει όλο και περισσότερους πελάτες.